Friday

Alohaaa!

Så var det fredag igen, wohoo! Den här veckan har som alla andra veckor gått så jäkla fort. Hinner liksom inte riktigt med, kan inte fatta att det är mars imorgon!! 

På tal om imorgon. Jag ska åka till Cambridge och träffa en au pair från spaninen, ska bli såååå kul. Har längtat hela veckan! Och shoppa som fan ska jag göra också :D uppdaterar med bilder imorgon kväll! 

Igår släppte jag ut hundarna i hundgården själv för första gången, har bara varit med en gång när hon gjort det och det var flera veckor sedan. Och tro det eller ej, jag lyckades få alla på rätt ställe. Vet inte vem som vart mest imponerad av mig och Debbie haha! Vi snackar ändå 27 hundar som ska ut i 6 olika "gårdar". 

Ikväll har vi varit hos Charlotte och Bella och ätit pizza och myst. Trivs så himla bra här. Alla är så gulliga!! Snart måste jag bestämma om jag ska stanna här längre eller komma hem i juni.. Galen beslutsångest! 

Men men, nu ska jag boka tåg till imorgon. Puss på er! 

Mys med bästa Paris!! 

Sötnosar!!

Försökte pimpa mina naglar lite, blev sådär. Men har beställt massa nagelgrejer från eBay ikväll så förhoppningsvis kan jag göra dom fina nästa vecka :D